VEILIGHEID EN REGELS
Het gebruik van de trampoline is een gezonde vrijetijdsbesteding voor lichaam en geest. Net als bij andere sporten is er altijd een risico op blessures en daarom is het belangrijk om deze veilig te beoefenen. Om dit risico zoveel mogelijk te beperken, zonder het plezier van de trampoline te bederven, hebben we enkele instructies opgesteld die moeten worden nageleefd.

Ko-Rules:

Lees de regels van het spel en volg de instructies van het KOJUMP team. Het team legt de risico's van letsel uit en vraagt u een verklaring van afstand te ondertekenen waarin u verklaart dat u de regels van het spel en de risico's van het springen op een trampoline kent.

Kojump's missie

Toezicht en preventie door het Kojump team, controle door middel van een systeem van bewakingscamera's in het complex.

RISICO VAN INJURY

Het beoefenen van een trampolinesprong brengt weinig gevaar met zich mee dankzij de voortdurende supervisie van ons team.

Onze trampolines voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, onze coaches zijn goed opgeleid en onze trampolines zijn van uitstekende kwaliteit.

Het spreekt voor zich dat jumpers zich aan de regels moeten houden en de instructies van de toezichthouders moeten opvolgen. Helaas kunnen we niet alle risico's uitsluiten. Alle sport- en vrijetijdsactiviteiten brengen het risico van blessures met zich mee.

KOJUMP-regels

1. SPRINGEN EN LANDEN OP TWEE BENEN. OM ELKAAR VEILIG TE ONTVANGEN,
LANDEN OP TWEE VOETEN, BENEN IETS UIT ELKAAR, KNIEËN GEBOGEN EN ARMEN GESTREKT..

2. SPRINGEN OP EEN TRAMPOLINE IS ALLEEN TOEGESTAAN VOOR GEZONDE MENSEN.

3. SLECHTS ÉÉN PERSOON PER TRAMPOLINEDOEK.

4. IN GEVAL VAN EEN VAL, HOUD UW ARMEN DICHT BIJ UW LICHAAM EN UW KIN TEGEN UW BUIK OM VERWONDINGEN AAN UW ARMEN, ELLEBOGEN EN SCHOUDERS TE VOORKOMEN..

5. OP DE TRAMPOLINE, REKENING HOUDEN MET DE ANDERE JUMPERS. DOE GEEN ACROBATIEK ZONDER DE NODIGE RUIMTE TE HEBBEN.

6. HET IS VERBODEN OM ONDER INVLOED VAN ALCOHOL, DRUGS OF MEDICIJNEN OP EEN TRAMPOLINE TE SPRINGEN.

7. SPRINGEN OP TRAMPOLINEDOEK EN NIET OP BESCHERMENDE MATRASSEN (RANDEN).

8. NEEM GEEN HARDE OF SCHERPE VOORWERPEN MEE OP TRAMPOLINES.

9. KOJUMP SOKKEN VERPLICHT!